Nails

Algemene informatie

Het visitekaartje voor velen. Mensen kijken naar jouw handen omdat we ze altijd en zichtbaar gebruiken, denk maar aan een secretaresse, mensen uit de horeca, een schoonheidsspecialiste of kapper. Je schrijft iets op of wijst iets aan en mensen werpen steeds een blik op jouw nagels. Gelukkig kunnen jouw nagels optimaal worden verzorgd met het juiste product of de correcte behandeling.

In mijn salon staat dagelijks de gekende NN-treatment op het menu. Een naturel look op eigen nagels met al dan niet een strak gelakt kleurtje. Hiervoor gebruik ik BIAB van de merken: Polkadots, Anole en TGB. Maar ook Gel is hier populair, voornamelijk als u langere nagels wenst.

Hoe kan je de juiste behandeling kiezen?

De keuze tussen Gel en BIAB kan worden besproken aan de tafel. De keuze zal afhangen van verschillende factoren zoals: De structuur van de natuurlijke nagel, de staat van jouw nagels op dit moment, jouw job en de lengte die u voor ogen heeft.

Behandelingen

Met BIAB zal de nagel geleidelijk aan verstevigen en zal de kwaliteit van de natuurlijke nagel verbeteren. Door de flexibiliteit van het product, kan deze de bewegingen van de natuurlijke nagel moeiteloos volgen zonder over te plooien, barsten of breken.

Er is geen verlenging mogelijk met dit product. Dit product houden we ook beter op een korte nagel. 

Met gel kunnen nagels worden verstevigd, maar ook verlengd. Dit wil zeggen dat het product harder is dan de meer flexibele BIAB. U kan met gel kiezen voor langere nagels.