Massages

Algemene informatie

Hoe fijn zou het zijn als je structureel een moment voor jezelf zou hebben?

Het belang van ontspanning
Na een drukke week met zorgen voor de kinderen en het huishouden, een deadline op het werk en onverwachte tegenslagen, kun je wel een momentje voor jezelf gebruiken. Hoewel het fijn is om altijd voor anderen klaar te staan, is het belangrijk om regelmatig tijd voor jezelf te nemen om te ontspannen en op te laden.

Rustgevende massage
Je ziet het helemaal voor je: Je komt aan, stapt op een verwarmde tafel, rustgevende muziek draait op de achtergrond en een heerlijke geur verspreidt zich door de kamer. Je sluit je ogen en laat de waan van de dag los en laat het d-stressen beginnen.

De voordelen van massages
Een massage is een geweldige manier om te ontspannen en het lichaam te verjongen. Door druk of wrijving uit te oefenen op de huid, spieren en pezen, kan een massage spanning in het hele lichaam wegnemen en je een energieker gevoel geven. Regelmatige massagesessies hebben meerdere voordelen, zoals: vermindering van angst, verbetering van houding en flexibiliteit, hulp bij chronische pijn, versneld herstel van blessures, verbeterde slaapkwaliteit, lagere bloeddruk, verhoogde immuniteit, verbeterde circulatie van bloed en lymfevocht, sterkere organen en verbeterde huidskleur.

De zorg voor jezelf
Al met al is een regelmatige massage een belangrijk onderdeel van de zorg voor jezelf! Zorg dat je structureel tijd voor jezelf maakt, ontspan je lichaam en geniet van de vele voordelen die het je kan bieden.

Behandelingen

Een krachtige massage voor een gezond lichaam en een moment van rust. Deze massage is om de spanning in de nek, schouders, rug en benen te verlichten. Een ontspannen lichaam zorgt voor een vitale geest. 45/60min.

 

Benieuwd? Krijg hier een voorproefje
Een massage om even te ontsnappen aan de spanningen van een zwangerschap en ontspanning en verbinding tussen moeder en kind te creëren. Je kunt tijdens de zwangerschap last krijgen van (rug)pijn. Een massage kan dan verlichting bieden, vooral als je het regelmatig doet. Deze massage is geschikt vanaf de 13de week en wordt uitgevoerd in een zij-ligging. 45min.

Calvariebergstraat 68

8000 Brugge

BE 0715.550.588

Openingstijden

Enkel op afspraak

Maandag Gesloten
Dinsdag

09:00 – 12:00

13:00 – 19:00

Woensdag

09:00 – 12:00

13:00 – 19:00

Donderdag

09:00 - 12:00

12:30 - 14:30

Vrijdag

09:00 – 12:00

13:00 – 17:00

Zaterdag

09:00 – 13:00

Zondag Gesloten

Site made by LB Creative Media