Mamzelle Brugge

Huisregels

Dit zijn de algemene salon regels waarmee u automatisch akkoord gaat bij het boeken van een afspraak.

  1. Indien u verhinderd bent voor een afspraak, annuleer deze zo snel mogelijk, u heeft uiterlijk 48 uur voorafgaande de tijd om dit te melden via telefoon.
  2. Annuleert u niet tijdig, zal er 50% van de behandeling worden aangerekend. (Bij het vooraf betalen van waarborg hoeft u niets meer te doen).
  3. Bij een no-show zal er 100% van de behandeling worden aangerekend. (Bij het vooraf betalen van waarborg zult u de andere 50% dienen te vereffenen).
  4. Indien er dus een verschuldigd bedrag is, krijgt u deze via mail en dient u het bedrag binnen de 5 werkdagen te storten op de rekening BE04 3631 8210 6931 met vermelding: annulatie vergoeding.
  5. Indien u 3 maal niet komt opdagen, of u weigert uw annulatie te vergoeden, zal er geen volgende afspraak worden gemaakt en stopt de samenwerking.
  6. – Komt u later dan de afgesproken tijd op uw afspraak, dan zal de verloren tijd worden ingekort op de behandeling, dit zonder vermindering in prijs. Vanaf 20 min te laat, dient u de afspraak te vergoeden, maar zal deze worden geannuleerd.
  7. Voorgaande punten zijn niet van toepassing indien u zich kan beroepen op overmacht. Dit geldt ook voor ons als salon.
  8. In dit salon stellen we een minimumleeftijd van 18 jaar voor BIAB of gel behandelingen.
  9. Ik geef jou, als klant, een garantie van 1 week voor BIAB en gel behandelingen, indien de fout niet bij jou, als klant, gelegd kan worden.

Betalen kan makkelijk via mobiele betaling, overschrijving ter plaatse, cash of met bancontact.